onsdag 15 juli 2009

Dag 2

Det känns som att det varit ett väldigt lång dag idag, kanske har det något med den tidiga morgonstunden att göra :) Morgonstund har guld i mund - jodå det var riktigt skönt ute, tyst och stilla, ingen annan i farten, men jag hoppas att vi får lite längre sovmorgnar är till 04 så småningom...

Jag och barnen åkte en sväng till Western Farm i Boden någon timme medan maken var hemma med lillkillen men redan på ditresan började barnen sakna Milo och efter någon timme så blev det ett glatt återseende hemma. Vi tycker oss redan förstå när Milo behöver pinka och han har hittat ett ställe ute som är favorittoa. Han är så duktig, vår snygging!

Nu har han precis somnat, inte på sin filt, utan under nattduksbordet. Tror det blir sängläggning för oss nu också så vi hinner med någon timmes sömn innan Milo tycker att det är morgon.

Dela gärna med er av små tips till oss nyblivna föräldrar!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Tack för din kommentar. Smilla får inte gå ut på natten (jag är för lat ;-), och dessutom vill jag ine heller ge henne den vanan. I morse fick vi torka 2 st småpölar men bajja gjorde hon ute när vi vaknat.
    Há en bra dag!

    SvaraRadera