onsdag 15 juli 2009

Första dagen

Det här är underbaraste Milo som kom till oss igår. Idag blir han 10 veckor och är ett riktigt charmtroll! Han är en blandning mellan svensk och finsk lapphund och eventuellt finns det lite gråhund i släktledet.

Milo är vår första hund och därför ska vi skriva lite om vad som händer om dagarna, utveckling, sov och matrutiner.
Igår hämtade vi alltså Milo i Luleå som behövde akut omplaceras pga allergi. Bilfärden hemåt gick mycket bra, han tittade nyfiket men satt snällt i knät hela resan. Väl hemma bekantade han sig med huset och trädgården och sin nya familj. Det blev en hel del kisstorkande inomhus men vi försöker vara ute så mycket som möjligt och berömmer när han gör sina behov samt ger honom en liten belöningsgodis.
Han lyssnar när man kallar på honom och gör inga större utfärder, än så länge... :)


Igår somnade han i vardagsrummet vid 23-tiden när vi såg TV och sedan bar jag in honom till vårt sovrum där han fick ligga på en filt vid sängen. Han sov till ca 04 då jag hörde kissljud på golvet. Vi gick ut med honom en sväng och han var pigg och glad när vi gick in. Försökte gå och lägga oss igen men han gnällde och var inte alls sugen på att sova så vi gick upp igen och han orkade vara vaken till ca 06 då han somnade i sovrummet igen. Sedan sov han gott till kl 8:30 och då var det dags för kisspaus och utevistelse igen.

1 kommentar:

  1. Visst är det härligt med tidiga mornar ;-)!!!
    Vi kommer följa Milo-bloggen med spänning!

    Smilla o Bloggolina

    SvaraRadera